Увага ШАХРАЇ!

Ця інформація допоможе захистити нашу з Вами благодійну діяльність від шахраїв і допоможе врятувати ще не одне життя.
ПРОСИМО звернути увагу!
 
Основною метою роботи Фонду є підтримка людей, які потребують кардіохірургічної допомоги, разом з тими, хто може її надати. Ця діяльність взаємна, адже ніхто не знає свого майбутнього. Багато наших підопічніих після проведення необхідного лікування і самі як можуть, намагаються допомогти іншим нужденним. На превеликий жаль наші з Вами успіхи стали об’єктом уваги непорядних людей. Дуже просимо поширити інформацію, яка допоможе захистити нашу з Вами життєву позицію і не допустити обману, особливо людей, яким і так нелегко.

ВАЖЛИВО ДЛЯ ВСІХ

ФОНД

ШАХРАЇ

Проводить безготівкові розрахункові операції з платіжними дорученнями банку на рахунок фонду, набуває витратні матеріали для кардіохірургічних втручаньПропонують операції з картковими рахунками громадян
Надає допомогу в проведенні кардіохірургічних втручань виключно в ДУ «Інститут серця МОЗ України», м Київ. Пропонують медичну допомогу в інших установах в тому числі і за кордоном.
Ящики для збору пожертвувань встановлює тільки в організаціях з укладенням договору та пакетом документів без вказівки конкретної дитини, Збір на проект Фонду «Допоможи серцю битися!».Невідомі люди ходять по організаціях, підприємствах, місцях масового скупчення людей і збирають гроші для конкретної дитини від імені Фонду.
Використовує телефонні номери, розміщені на сайті Фонду та сторінці Фейсбуку.Телефонують з інших номерів
Інформація про співробітників Фонду розміщена на сайті. Невідомі волонтери

 

Ця інформація допоможе захистити нашу з Вами благодійну діяльність від шахраїв і допоможе врятувати ще не одне життя.