Гуманітарна допомога від “Нової пошти”

20-01-2023
Шановні друзі, ми разом з нашим партнером ДУ “Інститут серця МОЗ України” сердечно дякуємо нашим новим друзям и партнерам групі кампаній «Нова пошта» надану благодійну пожертву. 
 
У цей надскладний для України час, коли сотні тисяч мирних жителів зазнали смертоносних бомбардувань з боку російської федерації та отримали поранення, зруйнована інфраструктура міст країни, культурні та історичні пам’ятки знищені, пошкоджені та зруйновані заклади охорони здоров’я, величезна кількість наших громадян стали тимчасовими переселенцями та втратили домівки, підтримка та допомога для українців дуже важлива та необхідна.

Висловлюємо слова щирої вдячності групі кампаній «Нова пошта»  за вашу турботу, адже підтримка та допомога додають сили у будь-якій боротьбі! Завдяки вашим великим та добрим серцям, бажанню надати підтримку та допомогу, ми змогли придбати такі необхідні для Інституту серця засоби дезінфекції, реагенти для клініко-діагностичної лабораторії, а також  витратні медичні матеріали (катетери для ангіографічного зондування серця у дітей).