У нас з’явився новий друг та партнер – Благодійна організація «Благодійний фонд «Україна – це ти»

Шановні друзі, сьогодні у нас з’явився новий друг та партнер – Благодійна організація «Благодійний фонд «Україна це ти».

Про цю благодійну організацію, красномовно говорять її справи. БО БФ «Україна це ти», це команда небайдужих людей, яких об’єднують особливі цінності. Взявши за мету слово – допомога, вони прагнуть допомогти тим хто цього дійсно потребує.

Останнні 10 років об’єднання активно допомагало діткам з особливими потребами, а саме Білоцерківській спеціальній загальноосвітній школі № 19. Та війна внесла свої корективи і спільно з фондами «ЖІНОЧИЙ ВЕТЕРАНСЬКИЙ РУХ», «ГРОМАДЯНИ» «ГО ДІВЧАТА» – вони почали допомагати нашим захисникам, а також постраждалим громадянам.

 

Таким чином і виникла ідея створення саме фонду, для того щоб організовано надавати допомогу тим, кому це дійсно потрібно. І зараз додатково створено логістичний хаб для всіх хто потребує допомоги (ЗСУ\ТРО\Лікарні) або громадянам, постраждалим через війну.

Дякуючи БО «БФ «Україна це ти» наш партнер Інституту серця МОЗ України отримав засоби особистої гігієни, медичні вироби, подушки та інші необхідні речі для дорослих та маленьких пацієнтів.

Від усього серця щиро дякуємо за надану допомогу та підтримку, разом ми подолаємо будь-які негаразди.